ASINCA agafa el testimoni de Seül per convertir el 2013 Barcelona capital mundial de l’enginyeria

set. 19, 2012 No Comments by

ASINCA. la patronal de l’enginyeria catalana, ha recollit a Seül el testimoni per a l’organització del centenari de la Federació Internacional d’Enginyers Consultors (FIDIC) que se celebrarà a Barcelona del 15 al 18 de setembre de l’any vinent. Aquesta Conferència mundial portarà a la capital catalana representants d’organitzacions professionals de l’enginyeria de 80 països.

ASINCA, conjuntament amb la seva homòloga estatal Tecniberia, programaran durant quatre dies un ampli ventall de ponències i debats de diferents àmbits de l’enginyeria. També es preveu que es lliurin premis a projectes destacats dels darrers cent anys.

En l’actualitat, ASINCA té 75 empreses associades i està especializada en obra civil, edificació, indústria i energia i medi ambient. Des d’aquest mes de juliol, el nou president és Josep Túnica, que va assumir el relleu de Josep-Narcís Arderiu, que va estar al capdavant de la patronal en el decurs dels darrers vuit anys.

Uncategorized

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet