La Cambra torna a programar un curs d’iniciació per a empreses que vulguin internacionalitzar-se

set. 18, 2012 No Comments by

La Cambrade Comerç de Manresa repetirà enguany el curs d’iniciació al comerç internacional, amb l’objectiu de donar resposta a la necessitat que tenen cada vegada més empreses d’obrir mercats més enllà de les nostres fronteres. El curs està enfocat per orientar les empreses en la fase inicial d’aquest procés d’internacionalització, oferint uns coneixements bàsics que els permetin treballar amb les diferents eines del comerç internacional i dominar els diferents tràmits que cal fer a l’hora de vendre productes a l’estranger.

El curs començarà el proper 2 d’octubre i les inscripcions ja estan obertes. Es farà en cinc sessions en horari de matí, de 9 a2 del migdia, els dies 2, 4, 9 i 11 d’octubre. Hi ha la possibilitat que el curs, que té un preu de 400 euros, sigui bonificat, de manera que no suposi cap despesa important per part de l’empresa. La formació serà impartida per Remigi Palmés, amb una àmplia experiència en formació en gestió de pimes i col·laborador habitual de la Cambrade Comerç de Manresa. Les inscripcions poden fer-se al correu electrònic jmonge@cambramanresa.org i al telèfon 93 872 42 22. Per a més informació sobre el curs, pot consultar-se el web www.cambramanresa.org.

La programació d’aquest curs, que forma part d’una àmplia oferta formativa en comerç internacional de la Cambra de Comerç de Manresa, vol ajudar les empreses que encara no hagin iniciat una estratègia d’internacionalització a emprendre aquests primers passos. La conjuntura actual fa que la internacionalització sigui ja no només una sortida viable per a moltes empreses sinó una necessitat, davant la paral·lització del mercat nacional. La Cambra considera que la internacionalització ha de ser una prioritat per a les empreses de la comarca, tot i que cal fer-ho amb garanties i analitzant bé tots els passos a seguir.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet