Aquest diumenge es coneixerà el guanyador del creuer de Quin Passeig

set. 14, 2012 No Comments by

El Passeig  viurà aquest diumenge a la tarda un dels moments més esperats de l’estiu, amb la celebració de la festa en què se sortejarà un creuer pel Mediterrani, gentilesa de Viatges Massanés. Al llarg de tota la temporada d’estiu, tots els clients dels establiments de Diesa Restauració que hagin fet una consumició superior als 6 euros han pogut omplir una butlleta per participar al sorteig. La butlleta serà escollida a l’atzar per una mà innocent i la persona que en surti guanyadora caldrà que sigui allà en el moment del sorteig. En cas contrari, s’escollirà una altra butlleta.

La festa de diumenge començarà a dos quarts de set de la tarda i comptarà amb animació a càrrec de Txema i les Ballarines. A part del sorteig del creuer, hi haurà regals per als assistents.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet