Més d’un centenar de persones gaudeixen d’una vetllada marinera al bell mig del Passeig

set. 05, 2012 No Comments by

Prop de 125 persones van gaudir divendres passat del sopar amb cantada d’havaneres que va tenir lloc al restaurant Passeig i que va portar els aires mariners fins al centre de la ciutat de Manresa. La vetllada va començar amb una exposició dels plats que se servirien posteriorment a càrrec del xef executiu de Diesa Restauració, Eloi Sánchez. L’àpat va basar-se en els productes del mar, amb plats com el gaspatxo de llagostins, els musclos a la marinera, l’arròs negre de sípia o el suquet de pescadors.

El sopar va estar amenitzar per les interpretacions a càrrec del grup d’havaneres Cor de Catalunya. Va haver-hi molt bona connexió entre músics i públic, fins al punt que molts comensals s’animaven a fer peticions al grup. En finalitzar, es va repartir un ramet de roses a totes les senyores presents i es va servir rom cremat. La vetllada es va cloure amb la interpretació de la coneguda havanera “El meu avi”.
CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet