Una gran festa tancarà dimarts vinent les activitats infantils que s’han fet al Passeig al llarg de l’estiu

ag. 31, 2012 No Comments by

Les activitats infantils al Passeig de Manresa acomiadaran la temporada d’estiu amb una gran festa de cloenda que tindrà lloc dimarts vinent, dia 4 de setembre, a la terrassa del Farggi a partir de dos quarts de set de la tarda. La festa servirà també per posar fi a les vacances escolars i recuperar algunes de les activitats que més èxit han tingut al llarg de l’estiu, com són els tallers de globoflèxia i de pintar cares. La festa és oberta a tothom i, a més d’aquests tallers, els més petits podran participar en diferents jocs de cucanya.

Al llarg de l’estiu el Passeig ha acollit setmanalment un gran nombre d’activitats adreçades als nens i nenes. El mes de juliol van ser els tallers de màgia i els del Petit Xef, amb els quals els més menuts es van poder introduir en el món de la cuina. Durant el mes d’agost han tingut lloc tallers de manualitats i de reciclatge que han gaudit de molta acceptació per part de petits i grans.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet