Dimarts vinent, últim dia de tallers infantils al Passeig de Manresa

ag. 24, 2012 No Comments by

Dimarts vinent dia 28 d’agost, el Passeig acollirà l’últim dels tallers infantils que s’han estat fent durant aquesta temporada d’estiu. Es tracta d’un taller de reciclatge que tindrà lloc a dos quarts de set de la tarda al Farggi. Per només 3 euros, els més menuts de la casa podran gaudir del taller, d’un refresc i d’un obsequi mentre els grans es relaxen prenent alguna cosa a la terrassa.

Recordem que durant tota aquesta temporada d’estiu les terrasses del Passeig han organitzat diferents activitats adreçades al públic infantil. La gran novetat d’aquest any han estat els tallers de màgia, que han gaudit de molta acceptació. El Petit Xef, que ensenya els nens i nenes a cuinar plats senzills, també ha omplert d’activitat les tardes del Passeig, així com els tallers de manualitats i reciclatge que han tingut lloc al llarg d’aquest mes d’agost. Com a cloenda a totes les activitats infantils de l’estiu i per acomiadar les vacances escolars, el dimarts 4 de setembre tindrà lloc una gran festa oberta a tothom.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet