Branch i Medium, les noves xarxes socials dels creadors de Twitter

ag. 23, 2012 No Comments by

MARC CODINA

El món del social media està en constant evolució i darrerament comencen a sonar amb força els noms de dues noves xarxes socials. Són Branch i Medium. Segurament no us diran res en un primer moment, però si tenim en compte que al seu darrere hi ha dos dels impulsos de Twitter la curiositat que es genera es multiplica ràpidament. Evan Williams i Biz Stone proposen aquestes noves eines a les quals, fins ara, només s’hi pot accedir a través d’una invitació.

Medium recull la idea de Twitter i es perfila com una xarxa social per a la publicació d’idees amb un disseny molt net, més oberta i amb menys limitacions que la seva predecessora. Hi ha diferents nivells d’usuaris i de moment no tothom pot publicar-hi actualitzacions. Pel que fa a Branch, sembla que funcionarà com una continuació de Twitter en què es poden mantenir converses més àmplies d’una manera còmode i sense restriccions d’espai a través de temes i idees concretes.

Imatge de la home de la nova xarxa social Brunch

Durant els propers mesos s’acabarà de veure com es combinen aquestes dues noves xarxes socials que es perfilen com a complementàries. Els creadors de Twitter, a través de la companyia The Obvious Corporation, continuen treballant amb diferents projectes després d’assolir els 500 milions d’usuaris piuladors a tot el món. Caldrà estar atents!

Blog CatPress

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet