Estrenem pàgina web!

jul. 19, 2012 No Comments by

A CatPress ens fa il·lusió estrenar pàgina web, brindar-vos l’oportunitat de descobrir-la i que a poc a poc us la feu vostra. Acostumats a treballar en mil i un projectes la feina del dia a dia ens feia difícil aturar-nos i replantejar-nos la nostra presència a internet. Hem apostat per un disseny amè, intuïtiu i àgil que faciliti una lectura ràpida dels principals apartats del web. Veureu que hi ha un protagonisme clar per a les informacions que generem contínuament per als nostres clients. L’apartat CatPress News s’actualitzarà a tota hora  perquè estar al dia i formar part de l’actualitat respon al nostre ADN.

Blog CatPress

En aquesta secció us trobareu amb articles personals del nostre equip a través dels quals reflexionarem al voltant de temes relacionats amb la comunicació. El Blog CatPress pretén ser una finestra oberta i un espai de debat per a tots vosaltres. Anàlisi de noves tendències, comunicació interna i externa, web 2.0 i novetats del sector seran alguns dels temes que tractarem.

Xarxes socials

Les tendències actuals en comunicació ens condueixen a una plena integració de la pàgina web amb les principals xarxes socials. A través de la pàgina podreu accedir als nostres perfils de Facebook i Twitter en un moment en què cada vegada més l’ús dels social media s’estén per tot arreu. Els dos perfils es nodreixen de continguts de la pàgina, però a la vegada difonem tot tipus d’informacions d’interès per als professionals de la comunicació.

Fetes les presentacions us convidem a navegar i moure-us per totes les seccions. Als apartats Empresa, Què fem i Qui som ens podreu conèixer una mica millor i a l’espai Clients sabreu qui ens fa confiança. Benvinguts!

Imatge de la home de Catpress

Blog CatPress

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Estrenem pàgina web!”

Leave a Reply