El Parc Geològic i Miner de la Catalunya Central es presenta al Museu de Moià

jul. 19, 2012 No Comments by

El Museu de Moià acull demà divendres, a 2/4 de 10h del vespre a Can Carner, la presentació del projecte “El Parc Geològic i Miner de la Catalunya Central”, amb una conferència a càrrec de Joan Vinyes, conseller comarcal de Turisme,  i Ferran Climent, director científic del Parc. Presidirà i obrirà l’acte l’alcalde de Moià, Dionís Guiteras. L’acte es clourà amb un petit refrigeri pels assistents. L’acte és gratuït i obert a tothom.

A més, fins al 25 de juliol, el Museu de Moià acull l’exposició temporal “Vols saber que és el Parc Geològic i Miner de la Catalunya Central?”. L’exposició permet descobrir aquest projecte que articula tots els centres d’interpretació de la geologia i paleontologia del Bages i zones limítrofes, i al mateix temps mostra quines eines de camp utilitza un geòleg i exposa les roques i els fòssils més comuns d’aquest territori.

El Museu de Moià i les Coves del Toll són una peça clau del Parc com a membres fundadors i com a un dels quatre centres d’interpretació, juntament amb les Coves del Salnitre de Collbató, la Muntanya de Montserrat, el Museu de Geologia Valentí Masachs de Manresa i la falla de Mig Món de Súria.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet