Mig miler de persones han assistit als concerts del Campus Gospel de Rajadell

jul. 10, 2012 No Comments by

Gairebé 500 persones als 3 concerts que es van dur a terme (Esclat Gospel Singers, Gospel Sons i BCN Gospel Messengers&Paula Domínguez), una setantena de campusins aprenent gospel durant 3 dies i una trentena de nens i nenes que han participat en el primer Mini Campus, amb tallers pensats especialment per a ells. Aquestes són les principals xifres de la vuitena edició del Campus Gospel de Rajadell de la qual els organitzadors han fet una valoració molt positiva malgrat les retallades econòmiques importants que han patit enguany.

 

L’edició d’aquest 2012 ha repetit l’èxit de convocatòria

A més, Esclat Gospel Singers, organitzadors del Campus, van presentar en la festa de cloenda el seu projecte “Unu tago, unu kanzono” (“Un dia, una cançó” en esperanto) que té com a objectiu aportar una dosi d’optimisme i positivisme, un alè d’esperança en el context que estem vivint, compartit arreu del món, cantant simultàniament arreu del planeta la mateixa cançó, el dia 20 d’octubre, a les 9 del vespre hora catalana. La iniciativa ja està tenint adhesions de molts grups i escoles de gospel i, precisament en la cloenda, es va difondre un àudio d’una coral de Caldes de Montbui que s’ha sumat al projecte i que, precisament aquell dia, estaran celebrant el seu 30è aniversari.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet