Diesa i el CNL Montserrat lliuren els premis del concurs de dites populars “Benvinguda a l’estiu!”

jul. 06, 2012 No Comments by

Diesa i el Centre de Normalització Lingüística Montserrat han lliurat els premis del concurs de dites populars “Benvinguda a l’estiu!” en un acte a la terrassa del Restaurant Passeig aquest dijous al vespre. El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manresa, Joan Calmet, Núria Brugaroles, del CNL Montserrat, i Delfina Corzan, en representació d’òmnium Cultural, han fet el lliurament dels premis a les tres propostes més ben valorades. En aquesta edició la iniciativa ha comptat amb la participació de 132 persones que han aportat dites populars relacionades amb l’estiu i amb la festa de Sant Joan. Les tres guanyadores han estat Anna Lluïsa Sánchez, Sílvia Moncunill i Sònia Massana.

 

Fotografia amb els premiats

 

Amb aquestes iniciatives Diesa reforça la voluntat de promoure la llengua catalana i la cultura en l’àmbit de la restauració. El premi per a les tres guanyadores consisteix en un menú per a dues persones al Restaurant Passeig.

 

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet