El millor gospel català es reuneix aquest cap de setmana a Rajadell

jul. 05, 2012 No Comments by

Esclat Gospel Singers, Gospel Sons i BCN Gospel Messengers&Paula Domínguez seran els 3 grups que portaran els seus concerts al Campus Gospel de Rajadell, que se celebra des de demà fins diumenge, en una edició que busca el gospel del mestissatge:

  • Esclat Gospel Singers: els bagencs estrenaran el seu nou projecte que barreja la sonoritat gospel amb el llegat de Bob Marley. Divendres 6 de juliol, a les 10 de la nit.
  • Gospel Sons: un grup mataroní amb un innovador estil de fusió que acoloreix el gospel amb instrumental de rumba. Dissabte 7 de juliol, a les 10 de la nit.
  • BCN Gospel Messengers & Paula Domínguez: gospel català nascut al Taller de Músics i acompanyats d’una solista, que proposa un estil amb mescles de flamenc i cante. Diumenge 8 de juliol a les 7.30 de la tarda.

Les entrades es podran comprar a la guixeta de la plaça del poble el mateix dia del concert, a un preu de 10€. També es pot adquirir un abonament pels tres concerts a un preu de 25€.

 

Però el Campus Gospel Rajadell, una de les cites ineludibles per als amants d’aquest estil musical, no s’acaba amb els concerts. Durant els 3 dies, una setantena de campusins s’allotgen al poble per participar en diversos tallers a càrrec de professionals de la música. Entre ells, destaca aquest any la presència dels internacionals Lurine Cato i Latonius Earl. I com a novetat, tallers de gospel especial per als més menuts, que es faran diumenge al matí.

 

Fotografia d’un dels tallers realitzats l’any passat

Es presentarà el projecte “Un dia, una cançó”

Esclat Gospel Singers, organitzadors del Campus, han posat en marxa una iniciativa perquè arreu del món es canti la mateixa cançó a la mateixa hora, el dia 20 d’octubre a les 9 del vespre hora catalana. El projecte “Unu tago, unu kanzono” (“Un dia, una cançó” en esperanto) té com a objectiu aportar una dosi d’optimisme i positivisme, un alè d’esperança en el context que estem vivint, compartit arreu del món. El contacte amb escoles i cors d’arreu i la promoció de la iniciativa a través de les xarxes socials estan començant a guanyar adeptes que es volen sumar a aquesta original iniciativa. I la cloenda del Campus Gospel de Rajadell serà l’escenari on se sentirà per primer cop la peça que s’ha composat per escampar-la arreu del món: “We feel, then we’re alive”.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet