Community manager i xarxes socials

jul. 02, 2012 No Comments by

La majoria d’empreses i institucions no tenen un bloc a internet ni disposen d’un espai propi a les principals xarxes socials en un moment en què cada vegada adquireixen més importància. La majoria d’usuaris d’internet tenen un perfil a les xarxes socials (Facebook, Twitter, Myspace…) i les administracions públiques i les empreses privades poc a poc entren en aquest terreny. Cada vegada són més habituals les pàgines oficials de petites i mitjanes empreses i institucions públiques. Són espais concebuts per fomentar la relació dels usuaris amb aquests agents. Des de CatPress oferim l’actualització constant d’aquests perfils. Redactant notícies, penjant fotografies, enllaçant continguts, publicant articles d’opinió, generant converses, etc. L’objectiu és ajudar a crear xarxa, aconseguir un efecte multiplicador i reforçar la presència de l’empresa a l’entorn d’internet.

serveis Catpress

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Community manager i xarxes socials”

Leave a Reply