Una jornada prepara els tècnics municipals per a la campanya d’incendis

juny 21, 2012 No Comments by

El Consell Comarcal del Bages ha realitzat una sessió de treball sobre la campanya d’incendis forestals d’enguany dirigida als tècnics municipals vinculats amb la protecció civil, policies locals i vigilants municipals dels ajuntaments de la comarca. Des del servei de protecció civil comarcal s’organitzen dues sessions anuals per a tècnics per tal de mantenir el contacte amb els municipis i posar en comú aquells aspectes vinculats amb la protecció civil que poden ser d’interès per a tots. En aquesta sessió es van recordar els trets més importants en la gestió dels incendis forestals per part dels ajuntaments i quins són els recursos amb què compten a fi de poder garantir una millor capacitat de resposta i coordinació.

Imatge de la sessió, que ha tingut lloc al Consell Comarcal del Bages

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet