Mas Banyeres, a Osona, esdevé lloc de vacances per a singles i famílies monoparentals amb fills

juny 20, 2012 No Comments by

Els singles i famílies monoparentals amb fills tenen un programa de vacances específic a la casa de Mas Banyeres a Centelles (Osona). Unes vacances diferents especialment pensades per a famílies monoparentals amb fills on els nens compartiran uns dies amb el seu pare o mare i amb altres  petits en idèntica situació. Els adults podran estar en contacte amb altres pares i mares i fer noves amistats d’arreu de l’estat.

Eix Estels, una empresa referent del sector de l’educació i el lleure, ofereix un paquet de turisme actiu que respon a la necessitat de donar resposta a les demandes dels nous models familiars que hi ha a la nostra societat.

La proposta d’Eix Estels inclou activitats de matí, tarda i vespre per als nois i noies, combinant activitats de natura, aventura, astronomia i d’altres. Per als pares i mares també es programaran activitats durant el matí, algunes de les quals es faran conjuntament amb els fills i d’altres de forma individual. Mas Banyeres està situada en un bonic entorn natural i que ofereix serveis com piscina privada enjardinada, granja i boxes de cavalls o cuina casolana i de mercat.

El programa es durà a terme en diferents torns entre el  5 d’agost i el 2 de setembre.Es pot ampliar aquesta informació visitant la plana web d’Eix Estels: www.eixestels.com,  secció singles amb fills/es i famílies monoparentals.

 

Sobre Eix Estels

Eix Estels és una empresa líder del sector del lleure i del turisme actiu amb gairebé 20 anys d’experiència en el sector de l’educació i el lleure. Entre els productes que ofereix hi ha l’organització de colònies escolars, crèdits de síntesi, colònies d’estiu, sortides d’un dia o estades familiars. Compta amb diverses cases distribuïdes arreu de Catalunya i les Illes Balears i un ampli  equip de professionals experts en educació.

La setmana passada Eix Estels va lliurar 20 beques a escolars amb pares a l’atur amb l’objectiu que els nens i nenes tinguin accés a campaments o casals d’estiu amb un projecte pedagògic sòlid. L’acció forma part del programa de responsabilitat social corporativa de l’empresa

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet