Aquest dijous xerrada a Sant Vicenç de Castellet per celebrar una revetlla amb precaució

juny 19, 2012 No Comments by

La campanya Revetlles amb precaució s’atura aquest dijous a Sant Vicenç de Castellet a les portes de la nit de Sant Joan. El consistori dóna suport a la iniciativa de la Direcció General de Protecció Civil, que amb la col·laboració dels Serveis Territorials del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació a la Catalunya Central, treballa per a una revetlla sense incidents. El Casal de Joves El RKÓ serà l’escenari de la xerrada informativa Revetlles amb precaució en què es donaran a conèixer  a la població els consells a tenir en compte sobre la manipulació del material pirotècnic i com actuar davant un accident.

 

L’acte comptarà amb la participació de personal tècnic de Protecció Civil, de Creu Roja i de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Sant Vicenç de Castellet. L’exhibició de pirotècnica, a la plaça Onze de Setembre, posarà el punt i final a la xerrada.

 

Cal estar alerta

Amb l’arribada de l’estiu, es multipliquen les festes populars i tradicionals entre les quals destaquen les revetlles, amb l’ús de productes pirotècnics i l’encesa de fogueres que suposen un cert risc; per una banda, el perill d’accidents per una incorrecta manipulació dels productes pirotècnics i, per l’altra, l’increment potencial del risc d’incendis.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Aquest dijous xerrada a Sant Vicenç de Castellet per celebrar una revetlla amb precaució”

Leave a Reply