Joan Pera i el seu fill Roger s’apunten a formar actors i dobladors a les colònies d’estiu

juny 01, 2012 No Comments by

 

Els actors Joan Pera i el seu fill Roger posaran a prova el seu talent artístic i pedagògic en uns campaments d’estiu amb nens i nenes d’entre 10 i 17 anys on posaran en escena fragments del musical Mamma Mia inspirat amb música del grup Abba i que es va representar durant set anys consecutius a l’estat espanyol. La presènciade Joani Roger Pera a aquest campaments s’emmarca en el projecte conjunt amb Eix Estels, una empresa molt innovadora en serveis educatius a les cases de colònies.

Els campaments que tenen de protagonistes pare i fill Pera permetran als nens i nenes apropar-se al món del teatre i del doblatge professional. En l’àmbit del doblatge els participants a les estades s’especialitzaran en posar veu a pel·lícules de dibuixos animats.

Aquesta singular iniciativa es portarà a terme a la casa de colònies de la Llobeta d’Eix Estels, una imponent construcció modernista, ubicada al terme municipal d’Aiguafreda, al Vallès Oriental. El programa formatiu preveu vint hores de treball específic en teatre i doblatge amb Joan i Roger Pera de referents didàctics. Posteriorment, en un teatre de Barcelona i en unasala dedoblatge es faran pràctiques real per demostrar els coneixements assolits.

Fotografia dels actors Joan i Roger Pera

 

Sobre Eix Estels

Eix Estels és una empresa líder del sector del lleure i del turisme actiu amb gairebé 20 anys d’experiència en el sector de l’educació i el lleure. Entre els productes que ofereix hi ha l’organització de colònies escolars, treballs de síntesi, colònies d’estiu, sortides d’un dia o estades familiars. Compta amb diverses cases distribuïdes arreu de Catalunya i un ampli  equip de professionals experts en educació.

Entre les propostes innovadores per aquest estiu també hi ha els campaments on es forma els joves en l’àmbit del periodisme i que tenen com a  responsable el conegut comunicador Llucià Ferrer.

La setmana passada Eix Estels va lliurar 20 beques a escolars amb pares a l’atur amb l’objectiu que els nens i nenes tinguin accés a campaments o casals d’estiu amb un projecte pedagògic sòlid. L’acció forma part del programa de responsabilitat social corporativa de l’empresa.

 

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Joan Pera i el seu fill Roger s’apunten a formar actors i dobladors a les colònies d’estiu”

Leave a Reply