Diesa suma tres nous establiments amb el distintiu de turisme de qualitat SICTED

maig 31, 2012 No Comments by

Diesa ha rebut els distintius de turisme de qualitat SICTED per a tres nous establiments del grup en un acte que ha tingut lloc aquest dimecres a Sant Martí de Torroella. Es tracta del restaurant Les Estones, de Sant Pere Sallavinera, i dels locals del grup situats a l’avinguda de les Bases i a la plaça Valldaura de la capital del Bages. Aquests tres establiments van obtenir l’acreditació del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació l’any passat (SICTED). L’objectiu de Diesa és que tots els locals del grup obtinguin l’acreditació i per això durant aquest any s’està treballant en cinc nous establiments (Garbí, Oratge, Casa Pio i Sant Isidre). Un treball que comportaria que el 60% dels locals de l’empresa obtinguessin l’acreditació aquest any. Els primers establiments del grup reconeguts van ser el Cibus i el Passeig, l’any 2009, i els van seguir el Maïami i l’Ansios, el 2010.

 

El distintiu

Aquest distintiu està orientat a millorar la gestió i la qualitat turística dels serveis i les empreses d’un espai turístic concret, amb l’objectiu de millorar les destinacions per aconseguir una consciència global de destinació i una homogeneïtzació dels paràmetres de qualitat en el sector turístic i els serveis del territori per millorar la satisfacció del turista. El Consorci de Promoció Turística del Cardener fa tres anys que adopta aquest sistema i ha distingit 23 empreses del territori fins al moment. A tot l’Estat hi ha més de 4.000 empreses reconegudes, repartides en un total de 129 destinacions turístiques diferents.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Diesa suma tres nous establiments amb el distintiu de turisme de qualitat SICTED”

Leave a Reply