La Cambra de Manresa busca el consens al Bages per fer viable la bonificació del peatge de la C-16

maig 30, 2012 No Comments by

La Cambra de Comerç de Manresa ha començat la ronda de contactes amb partits polítics i altres agents socials per consensuar una postura unitària al Bages que faci possible que el Grup de Treball de Peatges de Catalunya avali la proposta de bonificació del peatge de l’autopista de Terrassa a Manresa (C-16) i descarregui de trànsit  i faci més segura la C-55, entre Manresa i Monistrol de Montserrat.

La Cambra creu que la seva proposta és factible i té paral·lelismes  a la reivindicació que es fa a Girona en relació a un tram sobrecarregat  i perillós de la N-II.

L’estratègia per aconseguir la bonificació passa perquè els grups polítics, sindicats i organitzacions socials que són al  Bages transmetin aquesta postura de consens al seu representant a la comissió de seguiment del Grup de Treball de Peatges que ha de tractar aquest tema.  En els primers contactes, la Cambra ha detectat una actitud molt receptiva.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “La Cambra de Manresa busca el consens al Bages per fer viable la bonificació del peatge de la C-16”

Leave a Reply