Eix Estels lliura vint beques per a colònies i casals d’estiu, a Santa Margarida de Montbui i Centelles

maig 29, 2012 No Comments by

L’empresa Eix Estels, especialitzada en educació en el lleure a cases de colònies de Catalunya i Balears, ha lliurat vint beques a nens i nenes amb pares a l’atur per tal que puguin anar de colònies i casals d’estiu. Les beques per a colònies d’estiu s’atorguen a Santa Margarida de Montbui, a l’Anoia, el municipi amb una taxa d’atur més alta de Catalunya, mentre que les dels casals, a Centelles (Osona), on l’empresa hi té la seu.

 

En el decurs de l’acte de signatura del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui i Eix Estels, s’ha explicat que el procés de selecció dels nens i nenes s’ha basat en relació als seus resultats acadèmics. Durant l’estada a la casa de colònies milloraran l’anglès.

 

Sobre Eix Estels

Eix Estels és una empresa líder del sector del lleure i del turisme actiu amb gairebé 20 anys d’experiència en el sector de l’educació i el lleure. Entre els productes que ofereix hi ha l’organització de colònies escolars, crèdits de síntesi, colònies d’estiu, sortides d’un dia o estades familiars. Compta amb diverses cases distribuïdes arreu de Catalunya i les Illes Balears i un ampli  equip de professionals experts en educació.

A l'esquerra, Pere Mulero, gerent d'Eix Estels i a la dreta, Teo Romero, alcalde de Santa Margarida de Montbui.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Eix Estels lliura vint beques per a colònies i casals d’estiu, a Santa Margarida de Montbui i Centelles”

Leave a Reply