La selecció de waterpolo comença la preparació per als Jocs Olímpics fent una immersió a diferents centres assistencials d’Althaia

maig 28, 2012 No Comments by

Els integrants de la selecció espanyola de waterpolo van començar ahir el seu primer dia de concentració de cara els Jocs Olímpics de Londres compartint valors amb els professionals sanitaris i usuaris de la Fundació Althaia.

Els jugadors es van distribuir per diferents serveis, com urgències, pediatria, salut mental o residència de disminuïts físics on van fer costat als professionals. Van haver d’anar amb cadires de rodes o constatar en primera persona com són unes urgències hospitalàries, per posar només alguns exemples de les moltes activitats que van portar a terme a les dependències de l’Hospital de Sant Joan de Déu i de la Clínica Sant Josep de Manresa.

Al final de la jornada, a banda de posar de relleu el paper de la infermeria en la coordinació del procés assistencial, els seleccionats i l’equip tècnic van valorar com a experiència impactant el fet de veure des de dins com es treballa en un hospital. Ho van definir com un gran equip on tothom sap el que ha de fer i on totes les feines són importants. Van destacar l’entrega, la implicació i el sentiment que posen els professionals en la seva feina, fet que representa un plus molt important per als pacients que reben assistència.
Podeu veure el vídeo de la notícia emès per Televisió Espanyola en el següent enllaç:
CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “La selecció de waterpolo comença la preparació per als Jocs Olímpics fent una immersió a diferents centres assistencials d’Althaia”

Leave a Reply