La Cambra potencia els cursos de formació que ajuden les empreses del territori a internacionalitzar-se

maig 28, 2012 No Comments by

La Cambrade Comerç de Manresa ha potenciat durant els darrers mesos una oferta de formació orientada a ajudar les empreses del territori a internacionalitzar-se. Davant la conjuntura actual, en què les exportacions esdevenen una bona oportunitat per créixer, des dela Cambras’aposta per una programació de cursos que s’orienta en aquesta direcció. És per això que al llarg d’aquest 2012 es programaran fins a 25 cursos que tenen la internacionalització com a eix central. D’aquests, una quinzena tindran lloc des d’ara i fins a finals d’any.

 

Imatge d'un dels cursos de formació de la Cambra

Els propers cursos en començar seran un de negociació de contractes amb agents comercials i distribuïdors; un de tractament d’incidències al transport internacional; un sobre com publicitar-se a qualsevol país del món mitjançant Google adwords; i un sobre com utilitzar LinkedIn per internacionalitzar l’empresa. Com a novetat d’enguany, hi ha que les empreses que estan associades ala Cambraes poden beneficiar d’un 10% de descompte en les inscripcions a tota l’oferta formativa de la institució.

 

El desconeixement d’un mercat concret, l’idioma o les dificultats del comerç exterior sovint frenen les empreses a sortir a fora. Per aixòla Cambraofereix tot un seguit d’eines i assessorament per superar aquests obstacles. Els cursos programats tenen per objectiu donar resposta a problemes concrets amb què es troben les empreses a l’hora de sortir a fora. A més, aquest anyla Cambratornarà a programar un curs d’iniciació al comerç internacional, que començarà a l’octubre, i que donarà els coneixements bàsics necessaris per afrontar el procés d’internacionalització de l’empresa.

 

Balanç de 2011

Durant l’any 2011, des de l’entitat cameral, es van realitzar un total de 18 cursos, amb 171 alumnes i 143 hores de formació impartides per professionals de reconegut prestigi. La majoria de cursos van tractar qüestions relacionades amb la internacionalització. A més, van destacar de manera especial tots aquells aspectes relacionats amb el màrqueting digital aplicat a la internacionalització, un tema que continua sent un dels punts forts de l’oferta formativa proposada per aquest 2012.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “La Cambra potencia els cursos de formació que ajuden les empreses del territori a internacionalitzar-se”

Leave a Reply