Nens de Santa Margarida de Montbui, el municipi amb més atur de Catalunya, podran anar de colònies gratuïtes

maig 24, 2012 No Comments by

Deu nens i nenes de Santa Margarida de Montbui, el municipi amb una taxa d’atur més alta de Catalunya, podran anar de colònies d’estiu gratuïtament. Això és possible gràcies a un acord de l’Ajuntament i l’empresa Eix Estels, líder en el sector de l’educació i el lleure educatiu, que en el seu programa de responsabilitat social corporativa preveu accions destinades a fer costat a les famílies amb fills amb situació d’atur.

L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui ha completat el procés per seleccionar les famílies que, per la seva situació econòmica, no poden portar els seus fills a colònies. Per la seva banda, Eix Estels, deixarà escollir les dates i el perfil de les colònies, ja siguin per formar-se en el món de les arts escèniques, amb Joan Pera i el seu fill Roger Pera; en el món del periodisme, amb Llucià Ferrer; o amb altres propostes molt innovadores relacionades amb l’aventura o els idiomes.

L’acte de lliurament d’aquestes beques per a colònies d’estiu se celebrarà aquest divendres a l’Ajuntament de Sant Margarida de Montbui amb un acte presidit per l’alcalde Teo Romero. Aquest municipi, amb 9800 habitants, té una taxa d’atur que  supera àmpliament el 20%.

 

Beques per a Casals d’Estiu, a Centelles i Aiguafreda

El programa de responsabilitat corporativa d’enguany d’Eix Estels també preveu facilitar l’accés a Casals d’Estiu a un total de 10 nens i nenes de Centelles, un municipi amb els qual l’empresa hi té equipaments on s’hi porten a terme activitats relacionades amb el lleure educatiu.

 

Sobre Eix Estels

Eix Estels és una empresa líder del sector del lleure i del turisme actiu amb gairebé 20 anys d’experiència en el sector de l’educació i el lleure. Entre els productes que ofereix hi ha l’organització de colònies escolars, crèdits de síntesi, colònies d’estiu, sortides d’un dia o estades familiars. Compta amb diverses cases distribuïdes arreu de Catalunya i les Illes Balears i un ampli  equip de professionals experts en educació.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Nens de Santa Margarida de Montbui, el municipi amb més atur de Catalunya, podran anar de colònies gratuïtes”

Leave a Reply