La jornada per aprendre a estalviar en llum, aigua i gestió de residus atreu una vintena d’empreses

maig 22, 2012 No Comments by

La jornada s'ha celebrat a la Cambra de Comerç

Representants d’una vintena d’empreses del territori han participat aquest matí a la Cambra de Comerç a la jornada organitzada pel Consell Comarcal del Bages amb l’objectiu de promoure l’estalvi de costos en les factures d’energia, aigua i gestió de residus. La sessió, emmarcada en el programa Regió Verda, ha presentat exemples, eines i casos concrets d’empreses que han introduït millores per obtenir un estalvi de la factura energètica.

El programa organitzarà una segona jornada informativa el proper 31 de maig adreçada al sector públic amb el títol “Com reduir costos mitjançant millores ambientals i inversions verdes als ens locals”. El programa Regió Verda és liderat pel Consell Comarcal del Bages i es desenvolupa conjuntament amb Pimec Catalunya Central i Cambra de Comerç de Manresa.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “La jornada per aprendre a estalviar en llum, aigua i gestió de residus atreu una vintena d’empreses”

Leave a Reply