Últimes setmanes per presentar-se al concurs de narrativa gastronòmica de Menjar i Beure a Manresa

maig 16, 2012 No Comments by

Els aficionats a l’escriptura tenen fins el 29 de maig per presentar els seus relats al concurs de narrativa gastronòmica que s’organitza per sisè any consecutiu en el marc de la campanya Menjar i Beure a Manresa. Per participar, cal escriure un text d’un màxim de 500 paraules, en català, que tingui la cuina, l’alimentació, la gastronomia o la restauració com a tema central. La categoria és única i el concurs és obert a participants de totes les edats i de tots els nivells. El guanyador s’emportarà un cap de setmana en un Parador Nacional i un àpat per a dues persones al restaurant Passeig. En l’organització hi col·labora Omnium Bages.

Els relats s’han d’entregar en un sobre tancat indicant el nom, l’adreça i el telèfon de l’autor als restaurants Passeig o Maïami. També es poden enviar per correu electrònic a comunicacio@menjaribeure.net. Els guanyadors es donaran a conèixer en un acte públic que tindrà lloc el dia 6 de juny.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Últimes setmanes per presentar-se al concurs de narrativa gastronòmica de Menjar i Beure a Manresa”

Leave a Reply