El Gremi reflexiona al voltant de la motivació, el lideratge i el creixement personal en el sector de la restauració

maig 14, 2012 No Comments by

El Gremi d’Hoteleria i Turisme celebra aquest dimarts l’onzena edició de la Jornada de Formació a la Fundació Alícia. Ara o mai és el títol escollit per un programa consolidat com un espai de debat i reflexió adreçat als professionals del sector de la restauració i el turisme del territori. El Gremi presenta un programa atractiu que reflexiona al voltant de la motivació, el lideratge i el creixement personal aplicats al sector. Les sessions començaran a les 9 del matí i acabaran a les 2 del migdia. La Jornada comptarà amb la participació de Jordi Vilaseca, Meritxell Obiols, Pau Arenós i Fidel Delgado.

 

El programa de la Jornada

Us podeu descarregar el programa a la pàgina web www.ghtbages.org/jornada2012

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “El Gremi reflexiona al voltant de la motivació, el lideratge i el creixement personal en el sector de la restauració”

Leave a Reply