Subhasta del Rotary Club Manresa-Bages amb quadres de pintors de renom aquest dijous al vespre per lluitar contra la polio

maig 08, 2012 No Comments by

Amb l’objectiu de recaptar fons a favor de la campanya internacional “End Polio Now” el Rotary Club Manresa-Bages ultima els detalls de la subhasta benèfica que presentarà prop de 50 quadres de pintors catalans de reconegut prestigi. La iniciativa tindrà lloc aquest dijous a les 8 del vespre a la Sala Petita del Teatre Kursaal i ha estat possible gràcies a la col·laboració de destacats pintors bagencs i catalans com són Joaquim Falcó, Mònica Castanys, José Luís Fuentetaja, Ferran Manalbens i David Machuca. L’acte comptarà amb la presentació del periodista i gestor esportiu Josep Vives.

 

Des de la diada de Sant Jordi els quadres estan exposats al Teatre Kursaal i totes les persones interessades poden fer les licitacions omplint les butlletes que hi ha a disposició del públic fins aquest dijous. Quan se celebri la subhasta es demanarà qui vol licitar per cadascun dels quadres a partir de l’últim preu que s’haurà posat. L’exposició es pot visitar cada tarda de 6 a 9 del vespre. Les obres tenen diferents formats i preus per tal d’intentar obrir al màxim l’accés i la participació de la ciutadania.

Un dels quadres que formen part de l'exposició

End Polio Now, una campanya internacional

Des de l’any 1985, a través de la campanya PolioPlus, Rotary International ha vacunat més de 2.000 milions de nens i nenes arreu del món. Actualment, el virus de la polio només es propaga en 4 països endèmics: Nigèria, Índia, Pakistan i Afganistan.

 

Després del treball realitzat durant aquestes dues dècades, s’està molt a prop d’eradicar aquesta malaltia, però falta un darrer esforç. Per aquest motiu va néixer la campanya “End Polio Now”, a través de la qual la Fundació Bill i Melinda Gates farà una aportació de 355 milions de dòlars sempre que Rotary, a nivell mundial, n’aconsegueixi aportar 200 milions aquest any 2012. La suma, 555 milions de dòlars, servirà per finançar accions d’immunització en els països en vies de desenvolupament on la polio continua afectant sobretot als infants, provocant-los serioses discapacitats o fins i tot la mort.

 

Els diners aconseguits en les diferents accions que està duent a terme el Rotary Club Manresa-Bages se sumaran a la recaptació feta arreu del món mitjançant diferents accions solidàries.

 

El FC Barcelona és un gran aliat d’aquesta campanya internacional després que el passat estiu el club s’unís a la causa de la Fundació Bill i Melinda Gates i del Rotary per acabar amb la poliomielitis.

 

Per a més informació consulteu: www.rotary.org/endpolio

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Subhasta del Rotary Club Manresa-Bages amb quadres de pintors de renom aquest dijous al vespre per lluitar contra la polio”

Leave a Reply