El guanyador del quart Premi Crims de Tinta, Agustí Vehí, protagonitza dissabte un nou Club de lectura del Fecinema

abr. 24, 2012 No Comments by

El Club de lectura de novel·la negra del Fecinema torna aquest dissabte a dos quarts de 8 de la tarda amb una nova proposta. En aquesta ocasió, el protagonista és l’autor guanyador del quart Premi Crims de Tinta, Agustí Vehí, que presentarà la seva novel·la “Quan la nit mata el dia”. Vehí és sotsinspector de la Policia Local de Figueres, treballa en els àmbits de la recerca i la docència universitària i també és autor de llibres d’història i divulgació. En el camp del gènere negre ha escrit “Abans del silenci”, “Ginesta pels morts” i “Un blues empordanès”.

 

Novel·la negra

El llibre “Quan la nit mata el dia”, publicat per la Magrana en la seva col·lecció “La Negra”, arrenca amb la mort del delegat de la Falange a Figueres una nit de març de 1958. La investigació anirà a càrrec dels inspectors Carlos Iribar i Rogelio Lopera. Iribar és una persona compromesa amb la justícia que mira de tirar endavant sense odis, però Lopera és un home tant despietat com la víctima que odia els catalans i els republicans i vol aprofitar el seu poder per enriquir-se. Els dos inspectors es troben davant d’un cas polític, econòmic i passional que atrapa el lector des d’un primer moment.

 

La novel·la, a la Biblioteca

Totes les persones interessades en llegir la novel·la encara són a temps d’adquirir-la en préstec al Casino o bé comprar-la a la llibreria Parcir de Manresa. El Club de lectura del Fecinema ha presentat altres autors guanyadors dels Premis Crims de Tinta durant els darrers anys. Carles Quilez, Teresa Solana i Marc Pastor han tingut l’oportunitat de compartir les seves novel·les amb els lectors.

Fotografia de l'escriptor

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “El guanyador del quart Premi Crims de Tinta, Agustí Vehí, protagonitza dissabte un nou Club de lectura del Fecinema”

Leave a Reply