Sant Vicenç de Castellet s’afegeix als actes del 8 de març, Dia Internacional de la Dona

març 08, 2012 No Comments by

Sant Vicenç de Castellet s’afegeix als actes de la jornada del 8 de març, el Dia Internacional de la Dona. Des de l’Ajuntament es demana que la ciutadania participi en un recull de fotografies en què apareguin dones bagenques al llarg del segle XX. Es busquen imatges del treball de les dones en àmbits com les colònies tèxtils, el camp, la vida quotidiana, la formació, l’esbarjo, etc. En paral·lel, fins el proper 17 de març es podrà visitar l’exposició de cartells Al Bages avancem cap a la igualtat a la Biblioteca Municipal.

Sant Vicenç de Castellet s’afegeix als actes de la jornada del 8 de març, el Dia Internacional de la Dona. Des de l’Ajuntament es demana que la ciutadania participi en un recull de fotografies en què apareguin dones bagenques al llarg del segle XX. Es busquen imatges del treball de les dones en àmbits com les colònies tèxtils, el camp, la vida quotidiana, la formació, l’esbarjo, etc. En paral·lel, fins el proper 17 de març es podrà visitar l’exposició de cartells Al Bages avancem cap a la igualtat a la Biblioteca Municipal.

Sant Vicenç de Castellet s’afegeix als actes de la jornada del 8 de març, el Dia Internacional de la Dona. Des de l’Ajuntament es demana que la ciutadania participi en un recull de fotografies en què apareguin dones bagenques al llarg del segle XX. Es busquen imatges del treball de les dones en àmbits com les colònies tèxtils, el camp, la vida quotidiana, la formació, l’esbarjo, etc. En paral·lel, fins el proper 17 de març es podrà visitar l’exposició de cartells Al Bages avancem cap a la igualtat a la Biblioteca Municipal.

Sant Vicenç de Castellet s’afegeix als actes de la jornada del 8 de març, el Dia Internacional de la Dona. Des de l’Ajuntament es demana que la ciutadania participi en un recull de fotografies en què apareguin dones bagenques al llarg del segle XX. Es busquen imatges del treball de les dones en àmbits com les colònies tèxtils, el camp, la vida quotidiana, la formació, l’esbarjo, etc. En paral·lel, fins el proper 17 de març es podrà visitar l’exposició de cartells Al Bages avancem cap a la igualtat a la Biblioteca Municipal.

Descarregar pdf

 

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Sant Vicenç de Castellet s’afegeix als actes del 8 de març, Dia Internacional de la Dona”

Leave a Reply