PUBLICACIONS

març 08, 2012 No Comments by

Potser alguna vegada us heu plantejat que la vostra empresa o institució hauria de tenir una revista, un catàleg, un butlletí electrònic, que informés sobre l’activitat que s’hi porta a terme.

Però fer una publicació vol dir buscar un dissenyador, un periodista, un corrector, una impremta, un distribuïdor… CatPress, serveis de comunicació us ofereix aquests serveis de forma integral. Digueu-nos només quin tipus de publicació voleu i on voleu que arribi, i a CatPress ens encarreguem de tot el procés. També dissenyem i produïm invitacions, tríptics, catàlegs, memòries, etc.

A més, cada cop som més els que consultem informació a través d’internet. Per això us proposem que les vostres publicacions i revistes es pengin a la xarxa en format de revista electrònica o newsletter. Amb una inversió mínima, aconseguireu que aquelles publicacions que teniu en format paper tinguin també la seva versió electrònica, perquè es pugui consultar per internet, o preparada perquè la pugueu enviar per correu electrònic als vostres contactes.

Voleu veure algunes de les nostres publicacions? Premeu AQUÍ.

serveis Catpress

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “PUBLICACIONS”

Leave a Reply