Comunicació digital

març 08, 2012 No Comments by

És important que la vostra pàgina web reflecteixi la vitalitat de la vostra empresa o institució. Per això és imprescindible que s’hi incorporin periòdicament noves notícies i que es vetlli perquè tots els continguts que hi ha penjats siguin actualitzats. CatPress, serveis de comunicació us ofereix aquest servei.

 

Webs

Sovint, el més difícil a l’hora de fer una web no és el disseny de la pàgina, sinó que l’estructuració dels continguts sigui de fàcil consulta i entenedora per a tothom. Si voleu que us fem el disseny del vostre mapa web, que dibuixem l’estructura de tots els apartats que ha de tenir i l’ordenació de continguts, contacteu amb nosaltres. Quan tinguem això clar, començarem a elaborar la vostra pàgina web, de la forma que més s’adapti a les vostres necessitats i a allò que voleu transmetre.

Xarxes socials

La majoria d’empreses i institucions tenen un bloc a internet ni disposen d’un espai propi a les principals xarxes socials en un moment en què cada vegada adquireixen més importància. La majoria d’usuaris d’internet tenen un perfil a les xarxes socials (Facebook, Twitter, Myspace…) i les administracions públiques i les empreses privades poc a poc entren en aquest terreny. Cada vegada són més habituals les pàgines oficials de petites i mitjanes empreses i institucions públiques. Són espais concebuts per fomentar la relació dels usuaris amb aquests agents. Des de CatPress oferim l’actualització constant d’aquests perfils. Redactant notícies, penjant fotografies, enllaçant continguts, publicant articles d’opinió, generant converses, etc. L’objectiu és ajudar a crear xarxa, aconseguir un efecte multiplicador i reforçar la presència de l’empresa a l’entorn d’internet.

 

serveis Catpress

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Comunicació digital”

Leave a Reply